S-a stabilit programul confruntării din Fed Cup, dintre România și Canada

133
S-a stabilit programul confruntării  din Fed Cup, dintre România și Canada - sastabilit-1518195424.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de FED Cup a României întâlnește reprezentativa Canadei, în acest week-end, la Cluj, într-o partidă din primul tur al Cupei Mondiale ll.

Ambelor națiuni le lipsesc principala rachetă. Simona Halep (2 WTA) a decis să se menajeze pentru această confruntare, în timp ce pentru canadience Eugenie Bouchard (116 WTA, fost nr. 6) a refuzat să vină în România după gestul făcut în 2015, atunci când, la o altă confruntare din Fed Cup dintre România și Canada, a refuzat să o salute protocolar pe Alexandra Dulgheru, lăsând-o cu mâna întinsă.

În lipsa celor două jucătoare, "țintarul" confruntării a fost stabilit astfel: în prima zi, începând cu ora 12.45 (în direct pe DigiSport), duelul este deschis de partida Sorana Cîrstea (38 WTA) - Carol Zhao (137 WTA). După terminarea acestuia, vor păși în arenă Irina-Camelia Begu (37 WTA) și Bianca Andreescu (173 WTA, 17 ani) - canadiancă născută din părinți români.

Duminică, de la ora 12.00, sunt programate partidele Irina-Camelia Begu - Carol Zhao, Sorana Cîrstea - Bianca Andreescu și, dacă mai este cazul, meciul de dublu dintre Ana Bogdan/Raluca Olaru - Katherine Sebov/Gabriela Dabrowski.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4776 secunde