Rugby: Doar două meciuri se vor disputa sâmbătă în Cupa României

146
Rugby: Doar două meciuri se vor disputa sâmbătă în Cupa României - echipacsasteauaacastigatcuparoma-1565959457.jpg

Articole recomandate

Doar două meciuri vor avea loc sâmbătă, în etapa a doua a Cupei României la rugby, informează FRR pe pagina de Facebook.

Astfel, în grupa A se va disputa întâlnirea dintre CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens, un adevărat derby al competiției, începând cu ora 11:00, pe ''Arena Zimbrilor'', în timp ce în grupa B se va juca meciul dintre SCM Gloria Buzău și CS Dinamo, de la aceeași oră, pe stadionul Constructorilor.

''Având în vedere problemele organizatorice întâmpinate de echipa de rugby U Cluj în a găsi cazare în județul Constanța (fiind sezon estival și minivacanța de Sfânta Maria), partida din etapa a doua dintre Clubul Sportiv Tomitanii și CS U Cluj, din cadrul Cupei României (programată inițial pentru data de 17 august 2019, în grupa A), se va reprograma în ziua de miercuri, 25 septembrie 2019, orele 11:00'', menționează sursa citată.

În schimb, în grupa B, nu va avea loc confruntarea dintre CSA Steaua și CSM București, în condițiile în care ''tigrii'', deținători ai trofeului, nu s-au mai înscris în competiție, iar secția de rugby a CSM este pe punctul de a se desființa.

În prima etapă, săptămâna trecută, Timișoara Saracens a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 40-3 (26-0), în grupa A, în grupa B, CSA Steaua București a întrecut-o pe SCM Gloria Buzău cu 38-17 (14-10), pe Stadionul Ghencea, iar CSM Știința Baia Mare a câștigat la ''masa verde'' meciul cu CS Tomitanii Constanța (5-0), în grupa A, echipa de la malul mării anunțând că nu se poate prezenta la meci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7468 secunde