ROMÂNIA - NORVEGIA, egalitate în GRUPA F din preliminariile Euro 2020

195
ROMÂNIA - NORVEGIA, egalitate în GRUPA F din preliminariile Euro 2020 - mitritafrf96392500-1571173839.jpg

Articole recomandate

România a remizat, marți, pe Arena Națională, 1-1 cu Norvegia, și este obligată sî bată Suedia cu un scor mai bun ca 2-1 și să facă măcar un egal în Spania pentru a se califica la Euro 2020. "Tricolorii" au ratat un penalty prin Pușcaș, au deschis scorul prin Mitriță și au fost egalați în prelungiri. În celălalt meci important din grupă, Suedia - Spania 1-1, scrie romaniatv.net


România a suferit în prima repriză, dar a început mai bine în partea a doua. După un penalty ratat de Pușcaș în minutul 52, Mitriță a deschis scorul. Atacantul a luat mingea de la 40 de metri de poarta adversă, a ajuns la marginea careului și a șutat imparabil la colțul lung. Așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Spania, Norvegia a egalat pe final. În minutul 90+2 Soerloth a reluat cu capul din 6 metri și l-a învins pe Tătărușanu.

România e acum pe locul 3, cu 14 puncte, cu unul mai puțin decât Suedia. Astfel, la meciul direct de pe 15 noiembrie, elevii lui Cosmin Contra au nevoie de victorie la un scor mai bun de 2-1 (cu cât s-au impus scandinavii în tur, la egalitate de puncte primul criteriu de departajare sunt meciurile directe) pentru a se califica. Cum Suedia mai are de jucat apoi acasă cu Feroe, "tricolorii" sunt obligați și să nu piardă în Spania!







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7267 secunde