Remiză albă cu Franța, România U21 - în semifinalele EURO 2019

229
Remiză albă cu Franța, România U21 - în semifinalele EURO 2019 - fotbal-1561440689.jpg

Articole recomandate

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni seara, că este fericit pentru că formația sa a încheiat Grupa C a Campionatului European U21 pe primul loc și a precizat că jucătorii săi trebuie să continue povestea frumoasă de la acest turneu final.

"Indiferent de adversarul din semifinale trebuie să continuăm povestea asta frumoasă. Am încercat să odihnim câțiva jucători azi. Suntem fericiți că am încheiat grupa pe primul loc, așa cum ne-am propus înainte de meciul cu Franța. Nu ne-am propus doar să odihnim jucători, ci și să avem prospețime pentru a face presingul pe care ni l-am propus. Cred că am meritat acest punct pentru că în seara asta Franța nu și-a creat foarte multe ocazii de gol. Din punct de vedere tactic nu am fost surprins deloc de francezi. Știam și pozițiile jucătorilor și sistemul de joc", a spus Rădoi la TVR 1.

Selecționata României s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionat European de fotbal Under-21, dar a obținut și biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formația Franței, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia și San Marino, pe Stadionul "Dino Manuzzi" din Cesena.

România a reușit să câștige Grupa C, după 4-1 cu Croația, 4-2 cu Anglia și 0-0 cu Franța, echipă care a intrat și ea în careul de ași din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund. În semifinale, România va întâlni Germania, campioana en titre, joi, la Bologna (19:00).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5299 secunde