Primele medalii pentru România, la Jocurile Europene de la Minsk

393
Primele medalii pentru România, la Jocurile Europene de la Minsk - jocuri-1561304063.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarele de sambo Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Vâlvoi (cat. 64 kg) și Alina-Petronela Păunescu (cat. +80 kg) au adus României, sâmbătă, primele medalii - toate de bronz - la Jocurile Europene de la Minsk. 
În rest, românii nu au mare succes la competiția din capitala Belarusului. 


Pugiliștii Robert Jitaru (cat. 56 kg) și Florin Biro (91 kg) au pierdut meciurile din primul tur, iar în concursul de tenis de masă, Ovidiu Ionescu și Hunor Szocs au pierdut meciurile susținute, sâmbătă, în turul al doilea al probei masculine de simplu. Ionescu, vicecampion european, a fost învins de ucraineanul Lei Kou, scor 2-4, iar Szocs a cedat în fața slovacului Lubomir Pistej, scor 3-4. 


La rândul său, echipa feminină de baschet 3x3 a ratat calificarea în sferturile de finală, după ce a înregistrat două eșecuri categorice (9-21 cu Germania și 3-21 cu Cehia) și o singură victorie (20-18 cu Ungaria) în grupă.


Nici Laura Coman și nici Alin Moldoveanu nu au prins finala probei de pușcă aer comprimat 10 m echipe mixte. Laura Coman, campioana europeană la această probă și portdrapelul României la ceremonia de deschidere, și Alin Moldoveanu, campionul olimpic al probei în 2012, au ocupat doar locul 26 în calificări, departe de primii opt clasați, care au obținut biletele pentru finală. 


România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 și 30 iunie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1008 secunde