Campionatele Europene de tenis de masă - juniori

Primele medalii pentru echipele României

203
Primele medalii pentru echipele României - primele-1532017761.jpg

Articole recomandate

Echipele de junioare și juniori ale României au cucerit medaliile de bronz la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Cluj-Napoca, informează Agerpres. 


În întrecerea junioarelor, România a dispus în sferturi de Serbia cu scorul de 3-2, prin punctele reușite de Andreea Dragoman, Andreea Hudușan și Tania Plăian. Dragoman a dispus cu 3-0 de Tijana Jokic, dar a cedat în fața Sabinei Surjan cu 1-3, Plăian a fost învinsă de Surjan cu 3-1, dar a învins-o pe Jokic cu 3-1, iar Hudușan a întrecut-o pe Andjela Menger cu 3-2. 


În semifinale, România (antrenori Petre Arnăutu și Felicia Coneschi) a fost învinsă de Rusia, scor 0-3. 


Echipa de juniori a României s-a impus în sferturi în fața Belgiei cu 3-1. Constănțeanul Cristian Pletea a pierdut cu 2-3 în fața lui Olav Kosolosky și a câștigat cu 3-1 partida cu Laurens Devos, Rareș Șipoș s-a impus cu 3-0 în fața lui Devos, iar Dragoș Oprea l-a învins pe David Comeliau cu 3-1. 


În semifinale, jucătorii antrenați de Mădălin Ionașcu și Alexandru Gheorghe au cedat cu 2-3 în fața Rusiei. 


Echipa de cadete a țării noastre a înfruntat, ieri după-amiază, Rusia, în finală. Miercuri, în sferturi, tricolorele au dispus cu 3-0 de Polonia, Luciana Mitrofan obținând o victorie cu 3-2 în fața Elzbietei Kwiatkowska, constănțeanca Elena Zaharia a dispus cu 3-2 de Anna Brzyska, iar Zaharia și Mitrofan au învins la dublu perechea Katarzyna Krolikowska/Elzbieta Kwiatkowska cu 3-0. 


În semifinale, jucătoarele antrenate de Marian Filipaș și Cristian Podar au învins Franța cu 3-0. Elena Zaharia a întrecut-o pe Charlotte Lutz cu 3-0, Luciana Mitrofan a dispus de Prithika Pavade cu 3-1, iar Zaharia și Mitrofan au câștigat la dublu cu 3-2 contra cuplului Prithika Pavade/Chloe Chomis. 


În schimb, cadeții au pierdut primul meci pentru locurile 9-16 cu Ungaria, scor 2-3, iar în partida pentru pozițiile 13-16, România a câștigat cu 3-1 în fața Olandei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7601 secunde