Victorie la Craiova, în prelungiri

Pe locul 3! FC Viitorul, din nou în cupele europene

196
Pe locul 3! FC Viitorul, din nou în cupele europene - fotbalviitorul-1558280224.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a încheiat perfect sezonul 2018-2019 al Liga I la fotbal, învingând, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-1 (0-1), pe Universitatea Craiova, în etapa a 10-a a play-off-ului. 


Ca și în precedentele trei partide directe, câștigate de Viitorul, meciul a fost extrem de disputat, miza locului 3, care oferea participarea în cupele europene, resimțindu-se din plin. Oltenii au deschis repede scorul, în min. 16, prin Martic, care s-a strecurat destul de ușor prin defensiva dobrogeană, dar Viitorul a întors rezultatul de pe tabelă în partea secundă. 
Ceea n-au reușit Ianis Hagi și colegii a reușit… Mihăilă, care, mult prea avântat, a înscris în propria-i poartă, în min. 70. Trei minute mai târziu, Craiova a rămas în 10 oameni, după ce Tiago a dat cu "bățu-n baltă" (o intrare grosolană, inexplicabilă, intolerabilă cu talpa asupra portarului Cojocaru) și, deși îi era suficientă o remiză, Viitorul a dat lovitura de grație în prelungiri. În min. 90+2, Drăguș a scăpat pe contraatac, încheind cu gol a cursă de circa 50 de metri. 
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru, Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer, Houri, Băluță (min. 66, Artean), Vînă (min. 57, Tîrcoveanu), I. Hagi, Rivaldinho (min. 81, Mladen), Drăguș. 


Așadar, FC Viitorul termină campionatul pe locul 3 și se califică, pentru a patra oară consecutiv, în cupele europene. 
Fotbaliștii lui Hagi nu vor intra însă în vacanță, pentru că, săptămâna aceasta, vor mai avea de dat o bătălie importantă. Sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, FC Viitorul va disputa finala Cupei României, împotriva Astrei Giurgiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde