Patrick Dinu, cel mai medaliat sportiv de la Atena Sport Club

191
Patrick Dinu, cel mai medaliat sportiv de la Atena Sport Club - patrick2-1591196974.jpg

Articole de la același autor

Clubul de înot Atena Sport, al cărui conducător este Răzvan Florea, are în componență foarte mulți sportivi valoroși. Unul dintre aceștia este Patrick Dinu, cel mai medaliat înotător al grupării constănțene.

Sportivul în vârstă de 15 ani este multiplu campion național și a stabilit și un record național în proba de 100 de metri bras.

"Sunt multiplu campion național în probele de 100 m, 200 m bras și 200 m spate și vicecampion național în probele de 100 m spate, 200 m mixt și 50 m liber. Dețin și un record național realizat în proba de 100 m bras.

Înotul l-am început la vârsta de 6 ani, la recomandarea medicului. Pot spune că m-am îndrăgostit de acest sport de la primul antrenament, chiar dacă, la început, am fost puțin «stângaci».

De-a lungul timpului, îmi doresc ca sportul pe care îl practic și îl iubesc să mă ducă pe cele mai înalte culmi - Campionate Europene, Mondiale și Jocuri Olimpice, unde mi-aș dori să întrec performanța antrenorului meu, Răzvan Florea, aceea de a urca mai sus de treapta a treia a podiumului", a declarat tânărul Patrick Dinu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde