Neymar va plăti o amendă de 2,1 milioane euro fiscului brazilian

110
Neymar va plăti o amendă de 2,1 milioane euro fiscului brazilian - neymar-1502545956.jpg

Articole recomandate

Vedeta fotbalului mondial, Neymar (PSG), a fost de acord să plătească o amendă de 2,1 milioane de euro către autoritățile fiscale din Brazilia pentru a încheia un litigiu privind plata drepturilor de imagine atunci când s-a transferat de la Santos, primul său club, la FC Barcelona, au declarat avocații săi.


''Am calculat că mai avem de plătit 8 milioane reali (2,1 milioane euro). Această sumă va fi plătită, chiar dacă nu suntem de acord cu această amendă. Acest proces a durat peste trei ani și dorim să-l încheiem pentru că Neymar a avansat acum într-o nouă etapă a carierei sale'', a explicat avocatul Marcos Neder, la o conferință de presă, referindu-se la transferul brazilianului, pentru 222 milioane euro, de la Barca la PSG.

Neymar, tatăl acestuia, Neymar Santos Senior, și clubul catalan au fost implicați într-un litigiu cu cei de la Santos, gruparea sud-americană susținând că trebuie să mai primească bani pentru transferul atacantului pe Camp Nou, în 2013.

FC Barcelona a cifrat oficial transferul jucătorului brazilian de la Santos la 57,1 milioane euro: 40 milioane pentru familia lui Neymar, 17,1 milioane pentru Santos. Dar în realitate, după cum a susținut justiția spaniolă, acest transfer ar fi costat la cel puțin 83,3 milioane, clubul brazilian considerând că trebuie să primească mai mulți bani, transmite Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9476 secunde