Naționalele Open de Match-Race. Cine sunt velierii campioni

259
Naționalele Open de Match-Race. Cine sunt velierii campioni - yachting-1558462911.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, pe lacul Limanu, au avut loc întrecerile Campionatului Național Open de Match-Race. La doar o săptămână după ce Marina Limanu a găzduit o etapă a European Match-Race Tour 2019, ambarcațiunile românești s-au întrecut acum pentru titlul de campion național. Învingătoare a ieșit echipa condusă de Iulia Fulicea, care a câștigat locul 1, urmată, în ordine, de echipa lui Cătălin Corduneanu și de cea a lui Raul Tanislav. 


Campionatul, aflat la a doua ediție, a fost organizat de Clubul Sportiv Sailing Academy și de NauticLine International, sub egida Federației Române de Yachting. Spre deosebire de fleet racing, tipul de concurs cel mai des întâlnit în România, concursurile de tip match-race sunt curse unu la unu în care competitorii se întrec pe rând unul cu celălalt, primii patru clasați ajungând în semifinale, iar apoi în finală. Vântul a fost slab spre mediu, iar bărcile de concurs au fost din clasa First 21.7. 
La clasa Open, au participat și două echipaje din Bulgaria, conduse de Boyan Kostov și de Ivan Georgiev, care s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3, primul loc fiind câștigat tot de echipa Iuliei Fulicea.
Foto: Sebastian Moise




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1578 secunde