Misiune grea pentru Simona Halep. S-a tras la sorți tabloul pentru Moscova

255
Misiune grea pentru Simona Halep. S-a tras la sorți tabloul pentru Moscova - jnpjptemagfzad0xzjrlmjdmytriywi3-1539516476.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a aflat în această după-amiază ce traseu va avea la Moscova, ultima competiție importantă înainte de Turneul Campioanelor. Ambele turnee vor fi în direct pe canalele Digi Sport.

După o pauză cauzată de accidentarea la spate, cea mai bună jucătoare din lume revine în forță, obiectivul principal pentru acest final de sezon fiind o comportare cât mai bună la Singapore. Până acolo, însă, Simo merge la Kremlin Cup, unde va încerca să își construiască forma pentru Turneul Campioanelor, scrie digisport.ro


Duminică după-amiază organizatorii au făcut tragerea la sorți pentru competiția din capitala Rusiei, iar sorții nu au fost blânzi cu reprezentanta noastră.

Dacă primul tur îl va avea liber, pentru Simona lucrurile se complică din manșa a doua, când o va putea întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova. În turul trei (sferturi), campioanei noastre îi va ieși în față probabil Kasatkina, pentru ca ulterior Kiki Bertens să fie posibila adversară.

Posibilul program al Simonei la Kremlin Cup:

Turul 1 - liber

Turul 2 - Anastasia Pavlyuchenkova

Sferturi - Daria Kasatkina


Semifinale - Kiki Bertens/Elise Mertens

Finală - Sloane Stephens/Sevastva/Karolina Pliskova

Alte două jucătoare din România sunt prezente pe tabloul de la Kremlin Cup. Buzărnescu va evolua în primul tur cu o sportivă în formă, Aliaksandra Sasnovich, în timp ce Begu o întâlnește în prima manșă pe Putintseva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Sport : La mulți ani, Simona Halep!
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde