Mai multe competiții sportive vor fi reluate în România

166
Mai multe competiții sportive vor fi reluate în România - maimulte-1591196877.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat că fotbalul, automobilismul, ciclismul și motociclismul sunt sporturile care vor organiza primele competiții după ordinul comun al MTS și Ministerului Sănătății care reglementează reluarea activității sportive după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

"Există solicitări pentru reluarea competițiilor în aer liber. Până acum: fotbalul - 12 iunie, automobilismul - 20 iunie, cu etapele de la Cheile Grădiștei și Adâncata, ciclismul - 2 iulie, cu Turul Ciclist al Sibiului. De asemenea, suntem în discuții cu organizatorii uneia dintre cele mai importante competiții de motociclism din calendarul internațional, Red Bull Romanian, iar ei doresc organizarea acesteia în 21-25 iulie.

Suplimentar față de regulile privind combaterea coronavirusului, la competițiile internaționale avem și alte condiții de respectat, apropo de sosirea participanților din țări unde încă există un risc epidemiologic ridicat. Deci, pentru cele internaționale e puțin problematic, aș prefera să le amânăm până când nu vor mai exista restricții privind mobilitatea în spațiul international", a menționat ministrul Ionuț Stroe.

XXX

Începând cu data de 1 iunie, s-a permis organizarea și desfășurarea în aer liber, în bazine acoperite sau nu, a activităților de pregătire fizică a sportivilor legitimați și a competițiilor sportive (cu excepția sporturilor de contact), precum și a antrenamentelor în săli, fără participarea spectatorilor, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și ministrului Sănătății. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3125 secunde