L-a enervat de zece ori pe Darren Cahill. Urmarea: DONAȚIE DE 2.000 DE DOLARI!

150
L-a enervat de zece ori pe Darren Cahill. Urmarea: DONAȚIE DE 2.000 DE DOLARI! - ddd-1579006950.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a calculat că l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill în timpul meciului disputat, marți, cu Ajla Tomljanovic, astfel că va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetație din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide îi asigură româncei un premiu brut de 22.400 de dolari, scrie HotNews. "După puțin timp (bine, mult) de dezbatere cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunț că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, deoarece l-am enervat de numai zece ori pe Darren în timpul meciului de azi. Nu e un început rău?", a precizat Halep, pe Twitter.

La 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia, însă dacă majoritatea vor contribui în urma așilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

"Știți că iubesc Australia, dar știți și că nu dau mulți ași. Vreau să ajut și promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Așa sigur voi strânge mulți bani", a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep, locul 4 WTA și cap de serie numărul 2, a câștigat cu ceva dificultate, scor 6-4, 7-5, primul meci de simplu din 2020, disputat, marți, cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediție. Halep, acceptată direct în optimi, s-a calificat, astfel, în sferturi.

Halep va evolua, joi, în faza următoare, cu Arina Sabalenka, locul 12 WTA și cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, sau cu americanca Bernarda Pera, locul 70 WTA, venită din calificări. Accederea în sferturi este recompensată cu un premiu de 22.400 de dolari și cu 100 de puncte WTA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2819 secunde