Juniori de la Academia HCDS, incluși în Programul Talent

303
Juniori de la Academia HCDS, incluși în Programul Talent - academia-1528991953.jpg

Articole de la același autor

Patru juniori legitimați la HC Dobrogea Sud Constanța au fost convocați în echipa Zonei Sud-Est ce va participa la turneul final al Programului Talent, lansat în 2017, ce se va desfășura, în aceste zile, la Târgu Mureș: Ionuț Adrian Stănescu (inter dreapta) - grupa 2002/2003, David Pavlov, Teodor George Ștefan (extreme dreapta) și Ayar Murtaza (centru) - grupa 2004/2005. 


Din păcate, Ayar nu poate evolua la Târgu Mureș, deoarece participă cu juniorii IV ai HCDS la turneul final de la Baia Mare (ieri, în meciul de debut, în grupa C a competiției, HCDS a fost învinsă de CSS Odorheiu Secuiesc, scor 16-23). 


Președintele clubului, Ionuț Stănescu, îi însoțește pe cei trei juniori la Târgu Mureș și are emoții, mai ales că unul dintre juniori este chiar fiul său! 


"Munca antrenorilor de la Academia HC Dobrogea Sud dă roade. Suntem bucuroși să participăm cu trei juniori la Târgu Mureș și să sperăm că se vor remarca acolo", spune președintele Stănescu. 


La fiecare categorie de vârstă, acțiunea se va desfășura sub forma unui turneu între cele patru selecționate zonale. Programul a fost supervizat de antrenorul spaniol Jordi Giralt, adus de Xavi Pascual de la Barcelona. Antrenorii selecționatelor zonale sunt Daniel Anca (Zona 2, Sud Sud Est), Gabriel Armanu (Zona 1, Nord Est), Attila Horvath (Zona 3, Sud Vest Vest) și Lorant Sipos (Zona 4, Nord Vest). 


Scopul principal al Programului Talent este de a monitoriza permanent jucătorii care nu au nivelul optim pentru selecția la echipele naționale, astfel încât, în cazul în care evoluția lor este corectă, să poată fi oricând incluși în lotul reprezentativ. 


Turneul F4 Talent a început ieri și se va încheia duminică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3774 secunde