Președintele HCDS, Ionuț Stănescu:

"Întotdeauna mi-au plăcut victoriile la un gol!"

262

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a reușit prima victorie a sezonului în Sala Sporturilor, în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 27-26 (11-16), la capătul unei partide electrizante, în care gazdele au surmontat o diferență de șase goluri.

După o primă repriză foarte slabă a dobrogenilor, antrenorul Zvonko Sundovski și-a trezit elevii la realitate, iar în repriza secundă, pe parchet a intrat o altă echipă, cu o altă atitudine. Practic, au fost 54 minute de chin pentru HCDS și suporterii săi, încheiate cu golul lui Ionuț Nistor, care și-a adus echipa în avantaj, 26-25.

Jocul bun din actul secund a fost apreciat și de președintele HCDS, Ionuț Stănescu.

"Am arătat un handbal mult mai bun în repriza a doua. Faptul că am reușit să revenim îmi spune multe despre această echipă. Mie întotdeauna mi-au plăcut victoriile la un gol, și ca jucător. A fost adrenalină, suspans și mă bucur că publicul a gustat, la sfârșit, din plin victoria", a declarat Stănescu.

Cel mai bun marcator al constănțenilor a fost extrema dreaptă Ionuț Nistor, cu șapte reușite. De asemenea, un joc foarte solid a prestat și portarul Nikola Mitrevski, cel care începuse partida ca rezervă a lui Ionuț Iancu.

"Am început dezastruos, atât în apărare cât și în atac. Pentru o echipă cu experiență ca a noastră, nu aveam voie să facem atât de multe greșeli. Bine că ne-am redresat pe final. Am revenit de la vestiare după o ceartă zdravănă. Ne-a dat Zvonko (n.r. - Sundovski) la pauză și mă bucur că am câștigat primele puncte acasă", a declarat Nistor.

Sâmbăta viitoare, HC Dobrogea Sud va juca pe terenul celor de la HC Baia Mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun, eșec sever la Slobozia
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare dificilă la Slobozia
Pagina a fost generata in 0.7237 secunde