Horia Tecău va juca alături de Simona Halep. "Pregătim o surpriză!"

350
Horia Tecău va juca alături de Simona Halep.

Articole recomandate

Jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău a declarat, ieri, că până la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, el și Simona Halep vor participa la o probă de dublu mixt, dar nu la Roland Garros. 


"Nu voi juca anul acesta la Roland Garros cu Simona Halep. Ea trage să câștige la simplu, dar veți vedea o surpriză anul acesta. Până la Jocurile Olimpice, eu și Simona ne dorim să participăm la o probă de dublu mixt. Dar nu va fi la Roland Garros, după cum am spus. Ei îi place să joace acolo, este și pe zgură și e un pic mai solicitant. De aceea, ne vom orienta către alte turnee, nu vreau să spun care deocamdată. Simona poate să câștige din nou la Roland Garros. Are această capacitate și știu că își dorește foarte mult", a declarat Horia Tecău. 


"Medalia olimpică nu o pot promite. Dar cu siguranță că efortul, atitudinea și toată atenția mea se vor duce către acest obiectiv. Sper să ne calificăm toți la Tokyo, ultimul turneu unde putem obține această calificare este Roland Garros din 2020. Am avut ocazia să simt energia Jocurilor Olimpice de două ori. Sper să mă calific în primul rând pentru proba de dublu, pentru că așa voi avea ocazia să particip și la dublu mixt. Iar odată calificați, pentru mine medalia la dublu sau dublu mixt e la fel de importantă. Cred că avem o șansă prin experiența și dorința noastră. Dar cred că și medalia de dublu mixt este un obiectiv realizabil. Simona este o jucătoare excepțională și de fiecare dacă când am jucat cu ea, a reușit să se adapteze foarte repede la situațiile de joc", a adăugat tenismanul constănțean, citat de Agerpres. 
Tecău s-a arătat încântat de câștigarea titlului în proba de dublu a turneului de la Madrid, acolo unde afirmă că se simte mereu ca acasă datorită numărului mare de suporteri români. 


"Înseamnă enorm acest titlu la Madrid după o perioadă în care am fost accidentat. E primul turneu mai mare pe care reușim să îl câștigăm și îmi dă încredere că am trecut cu bine peste accidentare și că nivelul de joc e din ce în ce mai bun. A fost minunat la Madrid, au fost foarte mulți români. Pentru că nu mai avem turneul ATP la București, lumea se concentrează asupra celui de la Madrid. Și simți că joci acasă la Madrid", a precizat Tecău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5603 secunde