HCDS, un prim test trecut cu brio. Urmează marele examen, cu Magdeburg!

247

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au promovat ultimul test înaintea duelului cu nemții de la Magdeburg, marți seară, la Sala Sporturilor, atunci când au trecut la limită de Dunărea Călărași, scor 21-20, în cea de-a Xl-a etapă a Ligii Naționale. 


Trupa pregătită de Sandu Iacob a condus ostilitățile pe toată durata partidei. Singurele emoții au apărut în ultimele 10 minute, atunci când a intervenit oboseala în tabăra constănțenilor, dublată și de accidentările, relativ minore, ale celor doi interi dreapta, Dejan Malinovic și Nikola Crnoglavac, iar Dunărea Călărași a reușit chiar să egaleze la un moment dat. 


În final, trei puncte extrem de importante pentru HC Dobrogea Sud în economia campionatului, ce i-au permis să urce, pentru moment, până pe poziția a patra. HCDS se află într-o evidentă creștere de formă, fiind la cel de-al șaptelea meci oficial consecutiv fără înfrângere (cinci în campionat și două în Cupa EHF). 


Pentru constănțeni, au marcat Stevan Vujovic (5), Ionuț Nistor (4), George Buricea (3), Dalibor Cutura (3), Mihai Rohozneanu (2), Dejan Malinovic (2) și Nikola Crnoglavac (2). 


Următoarea partidă este și cea mai dificilă din această primă parte a sezonului competițional: duminică, 19 noiembrie, de la ora 14, în deplasare, cu Magdeburg, în ultimul tur preliminar înaintea grupelor EHF. 


Din păcate, Sandu Iacob nu se poate baza pe două piese extrem de importante ale echipei: pivotul sârb Zoran Nikolic va fi operat la genunchi, iar previziunile nu sunt cele inițiale - va reveni cel mai devreme în luna februarie. De asemenea, interul stânga sârb Nemanja Mladenovic va fi și el spectator pentru următoarele 3-4 săptămâni. 


În campionat, HCDS va evolua miercuri, 22 noiembrie, pe terenul celor de la HC Vaslui, formație aflată pe locul 10. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
Stire din Sport : Adversar facil pentru CSU Neptun
Pagina a fost generata in 0.5789 secunde