Handbal feminin / Rusia - Romania 28-22. Romania a ratat prezența în finala Campionatului European

153
Handbal feminin / Rusia - Romania 28-22. Romania a ratat prezența în finala Campionatului European - hand-1544823113.jpg

Articole recomandate

omânia a fost învinsă de Rusia cu scorul de 28-22 (16-15), vineri, la Paris, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franța și va juca pentru medaliile de bronz.


Tricolorele au avut o misiune imposibilă în fața Rusiei, campioana olimpică în exercițiu. Fetele noastre nu au reușit să o oprească pe Anna Vyakhireva, starul Rusiei, care a defilat în defensiva României. Semifinala Campionatului European de handbal feminin a fost comentată de către Vasile Stângă și Robert Licu. Cele două legende ale handbalului românesc s-au declarat dezamăgite de faptul că româncele nu au reușit să o închidă pe Vyakhireva. 


"Dacă nici antrenorul lui Rostov nu o cunoaște pe Vyakhireva... Știe exact ce face, vă dați seama. A făcut fetița asta ce a vrut cu noi", a declarat Vasile Stângă la TVR, care a fost completat de către Robert Licu: "El are informațiile, nu știu dacă noi le putem aplica. Se pare că nu am fost în stare".


Extrema dreaptă a Rusoaicelor, Anna Vyakhireva a fost omul meciului. Ea a marcat 13 goluri în semifinala de vineri seara.


Pentru România au marcat Drăguț (4 goluri), Buceschi (3), Perianu (3), Pintea (3), Florică (2), Chiper (2), Laslo (2), Dumanska (1), Ardean-Elisei (1) și Bazaliu (1). În urma acestui rezultat, România va juca în finala mică, pentru medalia de bronz.


Obiectivul echipei României la CE 2018 a fost clasarea pe unul din locurile 1-6, fiind deja atins. Tricolorele și-au asigurat și calificarea directă la turneul final al Campionatului Mondial din 2019 (Japonia), fără a mai fi nevoie să joace faza play-off.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.806 secunde