Gestul nesportiv al lui Zlatan Ibrahimovic! Jucătorul advers va avea nevoie de operație

827
Gestul nesportiv al lui Zlatan Ibrahimovic! Jucătorul advers va avea nevoie de operație - n2mwotjinjrhowmxngzkytcwmzrjnmiz-1563788962.jpg

Articole recomandate

Zlatan Ibrahimovic (37 de ani) s-a remarcat în meciul LA Galaxy-LAFC 3-2, după ce a reușit o triplă superbă. Din păcate, suedezul a atras atenția și ptrintr-un gest nesportiv, față de unul dintre adversari.

Mohamed El Monir, fundașul celor de la LAFC, va avea nevoie, cel mai probabil, de o intervenție chirurgicală după ce Zlatan i-a aplicat un cot în tâmplă. Suporterii și jurnaliștii americani au fost scandalizați de gestul atacantului și au considerat că incidentul ar trebui să fie analizat de Comitetul de Disciplină din MLS.


"Fundașul Mohamed El-Munir va fi consultat de un specialist luni și este posibil să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală după cotul în tâmplă pe care l-a primit de la Zlatan Ibrahimovic în meciul de vineri. Comitetul de Disciplină din MLS ar trebui să vadă asta", a scris Kevin Baxter, jurnalistul de la L.A. Times.


Se pare că acesta a fost motivul pentru care cei din staff-ul lui LAFC l-au abordat la finalul meciului pe Ibrahimovic, potrivit Taylor Twellman, de la ESPN. El-Munir a suferit o fractură a osului zigomatic, conform lui Twellman. 


Lui Zlatan nu i-a păsat de reproșurile adversarilor și le-a spus că este "Un Ferrari printre Fiat-uri".

În ciuda scandalului, Zlatan Ibrahimovic a făcut spectacol

Zlatan Ibrahimovic continuă să facă spectacol, chiar dacă are 37 de ani. Starul suedez a reușit un hat-trick monumental pentru LA Galaxy, în etapa a 21-a din MLS. Și nu în orice meci, ci în cel cu rivalii de la Los Angeles FC.

După ce oaspeții au deschis scorul, Zlatan a ieșit la rampă. Mai întâi, a egalat după o fază de play-station. A preluat pe piept, l-a lobat pe un adversar din preluare, cu piciorul drept și a șutat la poartă cu stângul.

Apoi a marcat golul al doilea după ce a trimis cu capul în plasă o centrare de pe stânga. Golul al treilea a fost o altă capodoperă, după o combinație superbă. Zlatan i-a pasat cu spatele unui coleg, a primit din nou mingea după o pasă cu călcâiul și a șutat necruțător. Carlos Vela a marcat o dublă pentru adversari, însă nu i-a ajutat, iar LA Galaxy s-a impus cu 3-2.

Zlatan Ibrahimovic: "Strălucesc în meciurile mari"

Chiar dacă a învins, LA Galaxy e pe locul secund în MLS, la 9 puncte după rivalii de la Los Angeles FC. După meci, Zlatan a oferit o declarație lipsită de modestie, însă chiar are cu ce se lăuda, având în vedere statisticile.

"Când joc împotriva unei asemenea rivale, pe un stadion plin, devin motivat, am adrenalină. Acesta este considerat cel mai mare meci din campionat, iar eu strălucesc în meciurile mari", a spus Zlatan, deloc modest.


sursa: www.digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3987 secunde