Gazzetta dello Sport, la picioarele lui Ionuț Radu: "Este aurul echipei Genoa, mai mult decât un pariu"

1066
Gazzetta dello Sport, la picioarele lui Ionuț Radu:

Articole recomandate

Ionuț Radu (22 de ani), liderul naționalei de tineret, a fost lăudat de Gazzetta dello Sport pentru profesionalismul, maturitatea și talentul de care a dat dovadă. Portarul român a fost jucătorul tratat de rubrica numită "Personajul zilei", din cotidianului italian.

Jurnaliștii de la Gazzettaa dello Sport au avut doar cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului care evoluează în Serie A: "Este mai mult decât un pariu. Radu are talent și nervi de oțel. E aurul lui Genoa. Tânăr protagonist în cursa de salvare a echipei de la retrogradare, în sezonul trecut, Ionuț este pregătit să crească din punct de vedere calitativ".

"Radu a fost puternic, a reușit să-și arate toată forța, dar și puterea mentală, în momentele cheie, salvând echipa în meciurile în care își juca ultimele speranțe în Serie A", a mai scris ziarul italian.


Italienii l-au felicitat pe fostul antrenor al echipei Genoa, pentru inspirația de a-l alege pe Ionuț Radu

Italienii l-au lăudat pe fostul tehnician al genovezilor, Davide Ballardini, cel care i-a acordat șansa lui Radu de a juca titular.

"Radu a cucerit Genoa. Să-i dai încredere unui tânăr portar părea mai mult o alegere hazardată decât una curajoasă, dar timpul a dovedit că pariul lui Davide Ballardini este câștigător.

Echipa nu se mai teme de vreun adversar și joacă pe atac, iar uneori ajunge din doar patru pase în careul advers. Asta îi permite românului care reprezintă viitorul Interului între buturi să scoată tot ce-i mai bun din el, dovadă fiind și assist-ul oferit din degajare lui Kouame în ultimul meci cu Fiorentina. Astăzi, Radu e un portar complet, foarte reactiv, puternic din punct de vedere mental și chiar mult mai eficient în ieșirile din poartă".

Gazzetta dello Sport a amintit și de performanța României U21 la EURO 2019


Cotidianul de sport din Italia s-a referit și la parcursul extraordinar al echipei naționale conduse de Mirel Rădoi, care, chiar în țara în care evoluează Ionuț Radu la echipa de club, a produs surpriza competiției.

"Radu a fost băiat de cuvânt. A promis celor de la Genoa că vrea să rămână încă un an și așa a fost. Și fanii echipei s-au convins de forța bijuteriei nerazzurra care a ajuns în vară până în semifinalele Euro U21 alături de naționala României".


sursa: www.digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8648 secunde