Gabi Iancu, golgeter în Liga 1. Fotbalistul Viitorului are 7 reușite

144
Gabi Iancu, golgeter în Liga 1. Fotbalistul Viitorului are 7 reușite - gabiiancu-1568829286.jpg

Articole de la același autor

Gabi Iancu a devenit cel mai bun marcator din Liga 1 în acest sezon. Mijlocașul ofensiv al Viitorului a înscris două goluri în partida câștigată de echipa constănțeană, luni, la Ovidiu, 4-1 cu Gaz Metan Mediaș, și a ajuns astfel la 7 reușite în această stagiune. 


Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a stabilit un nou record personal, precendentul - șase goluri înscrise într-un sezon - datând din ediția 2012-2013, când jucătorul format la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" a debutat în primul eșalon, tot în tricoul Viitorului. 


În acest campionat, Iancu și-a trecut în cont câte o "dublă" în partidele cu Dinamo București și Gaz Metan Mediaș și câte un gol în meciurile cu FC Botoșani, FC Voluntari și FCSB. 


De asemenea, Iancu și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în UEFA Europa League, în care a marcat ambele goluri ale victoriei de pe teren propriu din duelul cu formația belgiană KAA Gent, scor 2-1. 


Din cele 116 partide pe care Gabriel Iancu le-a disputat în total în primul eșalon al fotbalului românesc, 49 au fost pentru FC Viitorul, marcând în total de 18 ori pentru gruparea de la țărmul mării: șase goluri în sezonul 2012-2013, cinci goluri în ediția 2016-2017, la finalul căreia Viitorul a devenit campioana României, iar Gabi Iancu a înscris din penalty golul care a adus trofeul în vitrina clubului constănțean, și șapte goluri în actuala stagiune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7338 secunde