Frontiera Tomis le dezvăluie elevilor constănțeni tainele oinei

173
Frontiera Tomis le dezvăluie elevilor constănțeni tainele oinei - oina1-1573249318.jpg

Articole de la același autor

Cea mai bună echipă de oină din România, Frontiera Tomis Constanța, s-a deplasat, săptămâna aceasta, cu întreg lotul, la Școala Gimnazială Nr. 8 din Constanța. Copiii au fost extrem de încântați să experimenteze jocul cu bastonul alături de cei mai buni sportivi la această disciplină din țară. 


Jucătorii formației de la malul mării au efectuat un antrenament complet alături de micuții pe care i-au instruit în tainele oinei și le-au arătat secretele sportului național. 


Frontiera Tomis Constanța promovează oina în școli într-un context în care generația de jucători pe care o are acum este una cu o medie ridicată de vârstă, iar din spate trebuie să vină copii care să ducă tradiția mai departe. 


XXX 
La rândul său, echipa feminină de volei ACS Top Volei 05 Constanța și-a făcut prezența la Școala Gimnazială Nr. 3 "Ciprian Porumbescu" din Constanța, acolo unde voleibalistele și-au dat întâlnire cu micuții elevi. Fetele antrenate de soții Doina și Constantin Ferenți le-au arătat copiilor cum să execute corect o preluare, un serviciu sau un atac la fileu din linia întâi și linia a doua. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4948 secunde