Frontiera Tomis Constanța a câștigat Cupa României la oină

268

Articole de la același autor

ACS Frontiera Tomis Constanța a câștigat, sâmbătă, un nou trofeu: Cupa României la oină, întrecere masculină pentru seniori.

Echipa de pe litoral s-a întâlnit în marea finală, disputată în nocturnă, la Cumpăna, cu Biruința Gherăiești. După o luptă aprigă, Frontiera Tomis s-a impus cu 25-23 și și-a adjudecat astfel marele trofeu.

În finala mică, Straja București a trecut de Stejarul Pârcovaci, scor 15-7, și a obținut medaliile de bronz.

Cupa României la oină s-a disputat, pe parcursul a două zile, la Cumpăna. După faza grupelor, care a fost găzduită de un mic stadion din localitate, semifinalele și finalele s-au disputat în Complexul Sportiv "Centenar 2018", inaugurat de curând la Cumpăna.

Întrecerea a fost organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Cumpăna, ACS Frontiera Tomis Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Județeană de Oină Constanța.

v v v

Chiar dacă prestigioasa competiție s-a încheiat, oina rămâne pe litoral. În stațiunea Mamaia, a început deja o nouă competiție: Campionatul Național de oină pe plajă, competiție pentru seniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde