Fotbal: Totti, Pirlo și Rădoi vor juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu

183
Fotbal: Totti, Pirlo și Rădoi vor juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu - ndqwjmhhc2g9yjzlywq1odcyowrmytni-1570538831.jpg

Articole recomandate

Câțiva foști mari fotbaliști, printre care Francesco Toti, Andrea Pirlo, dar și Mirel Rădoi vor juca în meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care va avea loc pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival.



"O partidă de fotbal de marcă va avea loc în cadrul Sports Festival 2020. Acesta va fi cel de-al doilea meci demonstrativ de amploare organizat la următoarea ediție a festivalului. Adrian Mutu, fost căpitan și golgheter all-time al echipei naționale a României (alături de Gheorghe Hagi), va conduce Team Romania într-un meci cu World Stars. Prieteni și foști coechipieri ai marelui fotbalist, jucători internaționali de top, vor intra în 13 iunie 2020, pe Cluj Arena. Meciul reprezintă un moment important în cariera lui Adrian Mutu. El va marca retragerea fotbalistului de pe terenul de joc. (...) Primii jucătorii anunțați pentru echipa World Stars sunt unii dintre cei mai buni jucători de fotbal ai Italiei: Andrea Pirlo și Francesco Totti, iar pentru echipa României, alături de Adrian Mutu, Mirel Rădoi", au anunțat, marți, organizatorii.

Adrian Mutu a declarat, marți, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că astfel vrea să le mulțumească suporterilor.

"Sunt onorat că fac parte din acest proiect important. Am mai avut alte oferte de a face acest meci de retragere, un meci care îmi dă posibilitatea de a spune oamenilor personal un mulțumesc pentru toți acești ani frumoși pe care i-am petrecut împreună la echipa națională, pentru suportul lor de-a lungul acestor ani. Și vreau să fac asta într-un meci important, un meci care poate să inspire și tinerii și copiii și să le dăm posibilitatea românilor de a intra în contact cu cele ai mari vedete ale lumii, jucători foarte importanți. Nu cred că au mai fost acești jucători în România. Sports Festival este singura propunere care m-a convins. Am văzut despre ce este vorba în anii trecuți și mi-a plăcut foarte mult, inclusiv ce au făcut cu Simona Halep, cu tot ce se întâmplă pe lângă în cele patru zile de festival, multe lucruri interesante pentru copii. Un eveniment care ar trebui să fie mai des și în toate orașele României", a spus Adrian Mutu.

Cea de-a treia ediție a Sports Festival va avea loc în perioada 11-14 iunie 2020, iar Simona Halep este una dintre participantele confirmate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Sport : Mutu, noul manager general al lui Dinamo
Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Sport : Adrian Mutu nu renunță !
Pagina a fost generata in 1.1592 secunde