Fotbal / Încă un arbitru a fost depistat pozitiv la COVID-19

170
Fotbal / Încă un arbitru a fost depistat pozitiv la COVID-19 - minge-1593868864.jpg

Articole recomandate

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, sâmbătă, pe site-ul său oficial, că un al doilea arbitru a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, acesta fiind oprit de la delegări împreună cu ceilalți membri ai brigăzii sale.


"Federația Română de Fotbal anunță că încă un arbitru a fost depistat pozitiv în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa și nu va mai fi delegat în acest final de sezon. De asemenea, colegii săi au intrat în izolare, urmând ca luni să repete testele", se arată pe site-ul citat.


"Lotul pentru Liga I și Liga a II-a cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal", mai menționează FRF.


La 2 iulie, FRF anunța că în urma testărilor efectuate în ultima perioadă un arbitru de Liga a II-a a fost depistat pozitiv la COVID-19.


În urma testării pozitive a celui de-al doilea arbitru, numărul cazurilor de COVID-19 din fotbalul românesc se ridică la 14. De la reluarea Ligii I, au fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo și trei la FC Botoșani, medicul echipei și doi jucători (unul căpitanul Jonathan Rodriguez), ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formații și deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcțiile de Sănătate Publică. De asemenea, la 24 iunie, doi fotbaliștii ai echipei din Liga a II-a Concordia Chiajna, Andrei Marc (27 ani) și Ionuț Biceanu (26 ani), au fost testați pozitiv. În 2 iulie, FRF a anunțat că 6 angajați ai clubului din Liga a II-a Petrolul Ploiești au fost testați pozitiv la coronavirus. La 2 și 4 iulie au fost depistați pozitiv doi arbitri din lotul pentru primele două eșaloane.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9074 secunde