Se anunță un sezon de bob promițător

Fetele profesorului Paul Neagu, din nou campioane ale României

572

Articole de la același autor

După o pregătire intensă de vară, practicantele sporturilor albe se pregătesc să-și intre oficial "în pâine". Fetele profesorului Paul Neagu fac ultimele repetiții și se descurcă de minune, aducând, la sfârșitul săptămânii trecute, două titluri naționale pentru Constanța.

Echipajul format din Andreea Grecu (pilot) și Georgiana Lupu (împingător) a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale de bob - starturi, competiție desfășurată, week-end-ul trecut, la Câmpulung Muscel.

Sportivele antrenate de profesorul Paul Neagu au reușit performanța de a-și adjudeca titlurile de campioane ale României atât la categoria seniori, cât și la tineret.

"A fost o ediție de campionat foarte puternică, în care fetele noastre au avut de înfruntat adversare de mare valoare. Ne bucurăm că am câștigat aceste titluri naționale, care ne dau un moral bun în vederea debutului stagiunii de iarnă, ce se apropie cu pași rapizi", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu.

De la Câmpulung, la Oberhof

Pentru sportivele de la CSSI Mamaia și din lotul olimpic al României, urmează un nou test.

"Suntem în drum spre Germania, mergem la un concurs internațional de starturi pe gheață, care va avea loc la Oberhof, pe 28 și 29 septembrie. Mâine (n.r. - astăzi), începem antrenamentele oficiale", a explicat tehnicianul constănțean.

La competiția de la Oberhof, care poate fi considerată o repetiție generală înaintea debutului sezonului de iarnă, vor participa sportive de mare valoare, Germania, Austria, Franța, Elveția, Rusia sau Monaco trimițând echipaje cu multe titluri în palmares.

Pilotul Andreea Grecu va face echipă cu Teodora Vlad, iar alături de ele, la antrenamente va fi prezentă și Maria Constantin, pilot care a bifat deja două participări la Jocurile Olimpice de Iarnă (Soci 2014 și PyeongChang 2018). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3995 secunde