FC Viitorul joacă meciul cu FC Hermannstadt la Cluj

302
FC Viitorul joacă meciul  cu FC Hermannstadt la Cluj - fcviitorul-1544801734.jpg

Articole de la același autor

Ultima partidă din acest an pe care FC Viitorul o va disputa, în deplasare, cu FC Hermannstadt, contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1 la fotbal, nu va avea loc la Târgu Mureș, acolo unde formația sibiană a disputat partidele din acest campionat, ci la Cluj-Napoca, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Meciul se va juca sâmbătă, 22 decembrie, și va începe la ora 13.00, conform programării inițiale.

v v v

Vineri, s-au pus în vânzare biletele la meciul FC Viitorul - CFR Cluj, programat luni, 17 decembrie, de la ora 20.00, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I.

Prețurile biletelor sunt următoarele: 30 lei - Tribuna I,

20 lei - Tribuna a II-a, 10 lei - Peluza I și Peluza a II-a. Ele se pot procura prin rețeaua Eventim: online pe eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas.

În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete începând cu ora 16.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

v v v

Și la meciul cu CFR Cluj, conducerea clubului constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială, cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu.

Autocarul va pleca luni, 17 decembrie, la orele 18.45, de la Palatul Copiilor. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1335 secunde