FC Viitorul a transferat un internațional de tineret

155
FC Viitorul a transferat un internațional de tineret - fcviitorul-1519319701.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la fotbal, FC Viitorul, a perfectat un nou transfer, legitimându-l pe jucătorul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna. În vârstă de 21 de ani, Răducanu evoluează pe postul de atacant și a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani și jumătate. 


"Am ales Viitorul pentru că este campioana României, pot crește aici foarte mult. A contat foarte mult și faptul că voi lucra alături de domnul Hagi, dar și că aici li se oferă multe șanse de a juca celor tineri. Îmi doresc să confirm încrederea, să ajung titular și să încheiem campionatul cât mai sus în clasament", a declarat Robert Răducanu. 


Acesta a fost coleg la naționala U21 a României cu mai mulți jucători de la Viitorul: Arpad Tordai, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Ianis Hagi, Carlo Casap, Andrei Ciobanu și Alexandru Cicâldău. 


Miercuri seară, pe terenul sintetic din Complexul Academiei Hagi, s-a disputat o partidă amicală între juniorii U19 ai Academiei Hagi și formației de Liga a lll-a SSC Farul, scorul fiind 2-1 pentru fariști. Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de Adrian Pătulea, în minutele 47 și 58, în timp ce pentru FC Viitorul U19 a punctat Răzvan Matiș (17 ani), în minutul 73. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde