Doliu în sportul constănțean! A murit fostul mare antrenor Virgil Ștefănescu

387
Doliu în sportul constănțean! A murit fostul mare antrenor Virgil Ștefănescu - virgilstefanescu-1563565696.jpg

Articole de la același autor

Este doliu din nou în sportul constănțean. Fostul antrenor de canotaj Virgil Ștefănescu, cel care a activat și la loturile naționale de juniori și tineret ale României, s-a stins din viață, la vârsta de 77 de ani. 


Întreaga familie a sportului constănțean deplânge dispariția acestuia. Directorul CS Farul, Sorin Bașturea, fostul mare atlet Ilie Floroiu și fosta mare handbalistă Elena Frîncu au trimis mesaje de condoleanțe și sunt alături de familia îndoliată. 
Trecerea în neființă a lui Virgil Ștefănescu nu i-a lăsat indiferenți nici pe cei de la Federația Română de Canotaj, care au transmis pe pagina oficială de facebook un mesaj de condoleanțe. 


"Anunțăm cu imensă durere trecerea în neființă, la 77 de ani, a profesorului și antrenorului Virgil Ștefănescu, un om și un profesionist de excepție, care și-a pus viața în slujba canotajului și a culorilor românești. Virgil Ștefănescu și-a lăsat amprenta inconfundabilă asupra numeroaselor generații de canotori pe care i-a îndrumat și pregătit, cu dăruire și competență, de-a lungul timpului. 


Și-a început activitatea de antrenor la Asociația Sportivă a Institutului de Marină din Constanța. Apoi, în perioada 1985-1989, a ocupat funcția de antrenor principal al lotului național de junioare. Din 1997 până în 2002, a fost antrenor coordonator al loturilor naționale de juniori și junioare, precum și antrenor federal. Între numeroșii sportivi și sportive cu rezultate de mare valoare pe care i-a pregătit s-au numărat medaliatele olimpice Ioana Badea, Veronica Necula și altele. 
Plecarea dintre noi a lui Virgil Ștefănescu reprezintă o grea pierdere, umană și profesională, pentru canotajul și sportul românesc. Amintirea sa va rămâne neștearsă în inimile tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat și iubit. Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Exprimăm compasiunea și condoleanțele cele mai sincere familiei îndoliate", a transmis Federația Română de Canotaj. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4724 secunde