Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu:

"Din cele patru variante posibile, Cehia era singura pe care nu ne-o doream!"

240

Articole recomandate

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a declarat, ieri, că din cele patru variante posibile (Cehia, SUA, Belarus și Franța) de la tragerea la sorți a partidelor din primul tur al ediției 2019 a Grupei Mondiale, singura echipă pe care dorea să o evite era chiar Cehia. 


"Din cele patru variante posibile, aceasta era singura pe care nu ne-o doream. Întotdeauna îți dorești să joci acasă, când este vorba despre Fed Cup, iar după ultimele evenimente reușite de la Cluj-Napoca, ne doream și mai mult să jucăm pe teren propriu. Este rău că jucăm la ei, dar și că lotul lor este foarte puternic, au jucătoare bune și la simplu și la dublu. Dar, Cupa Federației este Cupa Federației. Așa cum au câștigat ele la noi acum doi ani, așa putem și noi să câștigăm la ele. Dacă fetele vor fi sănătoase, este clar că avem o șansă bună. Avem atâtea jucătoare între cele mai bune 100 din lume, și o avem pe Simona Halep. În fine, faptul că putem avea cinci jucătoare în echipă este un avantaj pentru națiunile care au multe jucătoare valoroase. Poți să alegi mai ușor cea mai bună echipă", a spus Florin Segărceanu, citat de Agerpres. 


Echipa feminină de tenis a României va înfrunta echipa Cehiei în primul tur al ediției 2019 a Grupei Mondiale a Fed Cup, potrivit tragerii la sorți efectuate, ieri, la Londra. 


Cehia va fi gazdă în acest meci, care va avea loc pe 9 și 10 februarie 2019. Cehia va juca și finala ediției din acest an, contra echipei SUA, pe 10 și 11 noiembrie, la Praga. 




La rândul său, antrenoarea echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor, a declarat, după tragerea la sorți, că jucătoarele sale vor da totul în întâlnirea cu Cehia, pentru că obiectivul este disputarea finalei competiției. 
"N-aș putea să spun că am avut ghinion cu Cehia la tragerea la sorți. Mie nu-mi place cuvântul ghinion. Mai ales că toți capii de serie la tragerea la sorți erau foarte puternici. Putea fi echipa Statelor Unite… măcar cu Cehia am mai jucat o dată și o știm (n.r. - în 2016). Adversarele au destule titluri, dar fetele noastre vor da totul pentru a câștiga, pentru că ne dorim să jucăm finala Fed Cup. Ăsta este obiectivul nostru", a spus Alina Tecșor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3655 secunde