Declarații Ianis Hagi: "Situația este complicată!"

504
Declarații Ianis Hagi:

Articole recomandate

Internaționalul român Ianis Hagi a recunoscut că echipa sa de club, Racing Genk, trece printr-o situație complicată, scrie site-ul walfoot.be, după ce campioana Belgiei a fost învinsă (1-2), acasă, de Sint-Truidense.

Din nou titular la Genk, după mai mult de o lună, Ianis Hagi a pasat decisiv la golul prin care Mbwana Samatta a deschis scorul în minutul 10. Oaspeții au întors rezultatul după reușitele lui Yohan Boli (min. 17 ) și Yuma Suzuki (min. 40).

"Acum este în primul rând momentul să fim puternici mintal", a declarat Hagi. "Evident însă că este greu când muncești mult și lucrurile nu merg cum ai vrea. În fotbal, trebuie să iei puncte și noi nu luăm destule. Este o situație complicată, dar trebuie să continuăm să muncim", a adăugat mijlocașul, citat de Agerpres.

Genk are un parcurs dezastruos pentru o campioană și, cu 21 de puncte după 16 meciuri, este pe locul 9, la 7 puncte de ocupanta locului 6, Zulte Waregem, ce are un meci mai mult disputat.

Cu toate acestea, românul speră că formația lui se va califica în play-off-ul pentru locurile 1-6 la finalul sezonului regulat.

"Diferența este mare, dar trebuie mai ales să punem capăt seriei noastre negative. Iar după aceea, vom porni din nou și vom încerca să fim acolo unde ne este locul", a spus Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde