Cu un nou antrenor, CSU Neptun se pregătește pentru un sezon de foc în Divizia A

584
Cu un nou antrenor, CSU Neptun se pregătește pentru un sezon de foc în Divizia A - csuneptun1-1566409848.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin CSU Neptun s-a aflat, zilele trecute, într-un cantonament la Sighișoara. "Studentele" se întorc în cursul zilei de astăzi la Constanța, unde vor relua pregătirea la Sala Sporturilor, până la începerea noului sezon. 


La Sighișoara, CSU Neptun ar fi trebuit să dispute o serie de meciuri amicale cu CSM Târgu Mureș, însă partidele au fost anulate și astfel constănțencele au efectuat doar antrenamente specifice. 


Directorul executiv al CSU Neptun, Silviu Băiceanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că antrenorul Ionuț Pușcașu nu se va mai ocupa de pregătirea echipei, noul antrenor al formației de la malul mării fiind Ion Ivan. 


"Am reziliat contractul de comun acord cu Ionuț Pușcașu. Nu au existat neînțelegeri, nu ne-am certat. Practic, nici el nu a fost mulțumit de evoluția echipei în sezonul trecut și am decis împreună că este nevoie de o schimbare", a spus Silviu Băiceanu. 
Noul antrenor Ion Ivan va conduce echipa alături de Lăcrămioara Ilie, cea care a colaborat și cu Ionuț Pușcașu. 
Ion Ivan a antrenat naționala feminină de handbal-junioare a României și a mai activat ca antrenor principal la Dinamo București. 


XXX 
La Constanța, CSU Neptun va efectua antrenamente la Sala Sporturilor. Vor fi sesiuni specifice pentru joc, însă fetele de la malul mării se vor pregăti și în sala de forță. 


Campionatul se va relua pe 7 septembrie, atunci când constănțencele vor merge la București, unde vor juca împotriva echipei a secunde a CSM-ului. 


Echipa de la malul mării s-a întărit cu patru jucătoare, însă lista de transferuri rămâne deschisă. La Constanța au venit trei handbaliste de la Tulcea. Este vorba despre Hudițianu, Matei și Ilie, iar între buturi va putea fi văzută Emanuela Ivașcu, sosită la Constanța de la Școala nr. 181 din București. 


După ce au primit suma de 800.000 de lei din partea autorităților locale, oficialii Neptunului speră ca, în sezonul care urmează, echipa să se califice la turneul final de promovare în Liga Națională sau măcar să prindă un loc de baraj. 


"Avem gânduri mari pentru acest sezon. Banii pe care i-am primit sunt suficienți pentru a ne menține în Divizia A. Dacă vrem să promovăm, avem nevoie de o sumă mai mare. Eu cred că și cu acești bani ne putem bate la promovare. Vrem să ne calificăm neapărat la turneul final și să demonstrăm tuturor că locul nostru este în Liga Națională", a adăugat Silviu Băiceanu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2019
Stire din Sport : Divizia A la handbal feminin
Pagina a fost generata in 0.9409 secunde