X
X
Mai multe ştiri online:

CS Spicu Horia, aproape de podium la Campionatul Național de oină

Ştire online publicată Joi, 12 Septembrie 2019. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa de oină Spicu Horia a fost foarte aproape să ocupe un loc pe podium la Campionatul Național pentru senioare, la care a fost chiar gazdă. Formația dobrogeană s-a clasat pe locul al patrulea, din șase grupări participante. 


Spicu Horia a înregistrat trei înfrângeri: 2-5 cu CSM Progresul Băilești, 0-8 cu Energia Râmnicelu și 0-10 cu Dacia Mioveni, bifând, totuși, și două victorii: 9-0 cu CS Curcani și 2-0 cu SC Cronos Bârlad. 


Campionatul Național a fost câștigat de Progresul Băilești, în timp ce medaliile de argint le-au revenit sportivelor de la Dacia Mioveni. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Energia Râmnicelu. 


XXX 
Tot la Horia, a fost organizată și Cupa României la oină pentru senioare. Turneul a fost câștigat de Dacia Mioveni, care a dispus, în marea finală, de Energia Râmnicelu, scor 7-0. 


Ambele competiții au fost organizate de Primăria și Consiliul Local Horia, în parteneriat cu Federația Română de Oină. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2636 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1565 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1508 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4806 secunde