Campionatul Național de rugby juniori U17

CS Cleopatra luptă, în week-end, pentru medaliile de bronz

803
CS Cleopatra luptă, în week-end, pentru medaliile de bronz - cscleopatra-1528992032.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Cleopatra Mamaia va evolua, sâmbătă, de la ora 17, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, împotriva celor de la CSM București, în finala mică a Campionatului Național de juniori U17. 


Constănțenii antrenați de Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase au ajuns în lupta pentru medaliile de bronz după ce au fost învinși, sâmbăta trecută, în deplasare, de CSS Bârlad, scor 8-15. De partea cealaltă, ilfovenii au pierdut derby-ul local împotriva CT "Dinicu Golescu", scor 6-15. 


CSS Bârlad și CT "Dinicu Golescu" vor juca pentru titlul național, tot sâmbătă, pe același stadion, de la ora 19. 


În sezonul regulat, CS Cleopatra Mamaia și CSM București și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să câștige pe terenul propriu. CS Cleopatra s-a impus pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", scor 20-3, în timp ce bucureștenii au câștigat pe "Metrorex", scor 15-3. 


"Am avut foarte multe fluctuații de formă în acest sezon. Ne-am dorit să câștigăm toate partidele, însă nu am reușit de fiecare dată. Consider că finalele sunt făcute să fie câștigate, nu jucate. Băieții trebuie să se mobilizeze și să mai salveze ce se poate salva. Dacă vom pierde și acest meci, vom putea spune că a fost un sezon ratat pentru noi", a declarat antrenorul Victor Bezușcu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6125 secunde