Cel mai bun jucător din Liga Europa este român. UEFA a desemnat!

149
Cel mai bun jucător din Liga Europa este român. UEFA a desemnat! - ligaeuropa-1568975163.jpg

Articole recomandate

Atacantul român Claudiu Keșeru, autorul unui hat-trick pentru Ludogoreț Razgrad, în meciul câștigat cu 5-1 în fața formației ȚSKA Moscova, joi seara, a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător al primei etape a grupelor competiției Europa League.


Claudiu Keșeru este primul în clasamentul pe puncte alcătuit de UEFA după meciurile din campionatul intern și cupele europene (FedEx Performance Zone), cu 3.253 puncte, urmat de luxemburghezul Danel Sinani (Dudelange), 3.096 puncte, și de canadianul Jonathan David (Gent), cu 3.066 puncte, etc.

Claudiu Keșeru figurează și în echipa săptămânii în Europa League, alcătuită strict pe baza evoluțiilor din a doua competiție valorică intercluburi.

În echipa primei etape figurează trei jucători de la Arsenal (3-0 cu Eintracht Frankfurt, în deplasare), doi de la Ludogoreț, câte unul de la Manchester United, Glasgow Rangers, Partizan Belgrad, AS Roma, FC Basel și Slovan Bratislava: Emiliano Martinez (Arsenal) - Anton Nedialkov (Ludogoreț), Calum Chambers (Arsenal), Axel Tuanzebe (Man. United), Borna Barisic (Rangers) - Bukayo Saka (Arsenal), Bebras Natcho (Partizan), Nicolo Zaniolo (AS Roma), Kevin Bua (FC Basel) - Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Andraz Sporar (Slovan).

Internaționalul român a punctat în min. 52, 68 și 73 (penalty) pentru Ludogoreț, fiind schimbat în min. 86. ȚSKA deschisese scorul în min. 11, prin Igor Diveev, dar apoi a încasat cinci goluri, celelalte două fiind semnate de Wanderson (47) și Jody Lukoki (50).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5664 secunde