Ce a scris în biletul de adio judecătoarea care a încercat să se sinucidă

593
Ce a scris în biletul de adio judecătoarea care a încercat să se sinucidă - 44d751114f98d572e1aab940cee7f15d-1521466604.jpg

Articole recomandate

Judecătoarea Gabriela Iordache, fostă președintă a Judecătoriei Pitești, a fost adusă în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, intubată și ventilată mecanic după ce a înghițit clor și detartrant în dimineața zilei de duminică, 18 martie.


Surse medicale citate de adevarul.ro  au declarat spre orele serii de duminică, 18 martie, că prognosticul în privința judecătoarei Iordache este în continuare rezervat. Misterul tentativei de suicid este cu atât mai mare cu cât magistratul nu avea niciun fel de probleme în familie.


Nici în biletul de adio lăsat în casa de la Ștefănești, județul Argeș, judecătoarea nu invoca vreun motiv al gestului său, ci pur și simplu a scris că își cere scuze pentru gestul său și că are încredere că soțul său va avea grijă cum se cuvine de cei doi copii. Gabriela Iordache a fost găsită de soțul ei, în jurul orei 5.00 dimineață, iar bărbatul a sunat la 112. 


La sosirea polițiștilor, femeia, care pierduse mult sânge, era semiconștientă. Gabriela Iordache, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Pitești, are 45 de ani și este unul dintre cei mai apreciați magistrați din Argeș, scrie adevarul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4066 secunde