Atleți din Kenya și Etiopia, la Semimaratonul București

155
Atleți din Kenya și Etiopia, la Semimaratonul București - atleti-1525884491.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 17.000 de alergători din 65 de țări vor participa la Semimaratonul București, eveniment organizat de Bucharest Running Club, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai.

Președinta Bucharest Running Club, fosta campioană olimpică Valeria Răcilă van Groningen, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că premiile totale ale celei de-a șaptea ediții se ridică la 50.000 de euro.

"Am ajuns la cea de-a șaptea ediție a Semimaratonului București și mă bucur că acum avem un traseu spre nordul orașului, așa cum am promis. Așa că traseul va merge către Arcul de Triumf și se va întoarce pe Bulevardul Kiseleff și Calea Victoriei către Piața Constituției. La această ediție, pentru prima oară în România, avem o aplicație MyLaps pentru telefoanele mobile, prin care sportivii pot fi urmăriți în timp real. Prietenii, părinții, cunoștințele pot să afle în orice moment unde sunt în orice moment al alergării, dar și locul pe care se află aceștia. Așteptăm aproximativ 17.000 de alergători din peste 65 de țări. Printre ei, și atleți de elită din Kenya, Etiopia, Maroc și Anglia. În total, premiile se ridică la aproape 50.000 de euro și produse", a declarat Valeria Răcilă, citată de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6526 secunde