Liga Națională de baschet masculin

Atât de aproape! BC Athletic s-a luptat de la egal la egal cu liderul CSO Voluntari

152
Atât de aproape! BC Athletic s-a luptat de la egal la egal cu liderul CSO Voluntari - atatdeaproape-1575319294.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a avut parte de un meci extrem de greu, la Sala Sporturilor, în fața celor de la CSO Voluntari. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a prestat un joc bun în fața propriilor suporteri, însă formația adversă a fost imbatabilă la unele capitole. 


După o luptă "la baionetă", CSO Voluntari s-a impus cu scorul de 85-78 și s-a distanțat în fruntea clasamentului Grupei B a Ligii Naționale. 


Pentru "Gladiatorii din Tomis", au marcat Kyle Kilgore 18 puncte, Rahsaan Williams 15 p, Christian Chițu 11 p, Adrian Trandafir 9 p, Affia Ambadiang 7 p, Georgian Păun 6 p, Darian Bryant 5 p, Victor Dudaș 6 p și Cristian Mâinea 2 p. Au mai jucat Andrei Oprean și Sergiu Ursu. 


"Am început curajos meciul cu liderul Grupei B, însă nu am putut menține avantajul de la pauză până la final. CSO Voluntari s-a impus cu 85-78, iar noi ne pregătim pentru următoarele meciuri, în deplasare, la Miercurea Ciuc, și ultimele două de pe teren propriu, cu CSM Tg. Jiu și CSM Focșani. Mulțumim tuturor pentru susținere, mulțumim Constanța!", a transmis conducerea clubului constănțean. 


BC Athletic ocupă locul 5 în clasamentul Grupei B, cu 11 puncte, având cinci victorii și trei înfrângeri în actuala ediție de campionat. De partea cealaltă, CSO Voluntari este lider, cu 16 puncte, având opt victorii din tot atâtea meciuri disputate. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde