Șase medalii pentru ACSSI Mamaia la competițiile de bob de la Câmpulung Muscel

201
Șase medalii pentru ACSSI Mamaia la competițiile de bob de la Câmpulung Muscel - sase-1568142204.jpg

Articole de la același autor

Bobul constănțean este la înălțime și asta o dovedesc performanțele obținute recent de clubul ACSSI Mamaia, condus de profesorul Paul Neagu. 


La Câmpulung Muscel, au avut loc mai multe competiții de bob, la care fetele antrenate de tehnicianul constănțean au urcat pe podium. Este vorba despre Teodora Toma, cea care a reușit să câștige două medalii de aur la Skeleton, una la Cupa Federației și una la Cupa României, dar și o medalie de argint la Cupa DJST. 


Ștefania Popescu nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a cucerit o medalie de aur la Cupa DJST și două medalii de argint, la Cupa României și la Cupa Federației. 


Sunt performanțe foarte bune obținute de fetele de la ACSSI Mamaia, club care s-a despărțit recent de campioana mondială Andreea Grecu, transferată la CSA Steaua. 


Profesorul Paul Neagu este foarte mândru de evoluția fetelor sale și speră ca pe viitor să depășească aceste performanțe. 
"Sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat. Am câștigat șase medalii la Câmpulung Muscel și numele clubului pe care îl reprezentăm s-a auzit astfel de șase ori. Este un sentiment incredibil. Chiar dacă ne-am despărțit de Andreea Grecu, promit să încerc să facem performanță în continuare, pentru că avem sportivi de valoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Paul Neagu. 
Andreea Grecu și Katharina Wick au câștigat Cupa României, Cupa DJST și Cupa Federației la bobul de două persoane. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4893 secunde