Angelique Kerber o avertizează pe Halep: Știu că sunt bună, pot fi agresivă

272
1
Angelique Kerber o avertizează pe Halep: Știu că sunt bună, pot fi agresivă - 7064966i9prcyp7uvdp7sfmykkndodby-1516783626.jpg

Articole recomandate

Angelique Kerber, adversara Simonei Halep din semifinalele de la Australian Open, a vorbit despre confruntarea cu numărul 1 WTA.

Angelique Kerber se așteaptă la o partidă dificilă în fața Simonei Halep și anunță că bătălia pentru un loc în finala de Australian Open va fi una extrem de lungă.



"Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu și rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare.

Eu mă concentrez doar asupra mea. Știu că sunt bună în defensivă și asta mă face puternică. Și pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Știu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament și vreau să fac și în meciuri. Vreau să îmi îmbunătățesc jocul.

Mă mișc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele și când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă", a spus Angelique Kerber la conferința de presă.



Comentează știrea

ayuda
24 ianuarie 2018
Soluția pentru toate problemele dvs.

Soluția pentru toate problemele dvs. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte de făcut?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Oferim împrumuturi sau finanțări persoanelor interesate cu dobândă redusă de la 3% la 3,5%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin poștă: [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2269 secunde