Andreea Răducan, mesaj pentru români. "Vă doresc multă sănătate!"

250
Andreea Răducan, mesaj pentru români.

Articole de la același autor

Fosta mare gimnastă a României Andreea Răducan, sportivă care a făcut istorie pentru țara noastră, dar și pentru CS Farul Constanța, a transmis un mesaj de prevenție tuturor românilor. "Prințesa de la Sydney" îndeamnă pe toată lumea la calm și la responsabilitate până ce va trece această perioadă în care pandemia de coronavirus a acaparat întreaga planetă.

"Dragi prieteni, m-aș fi putut gândi la o grămadă de lucruri pe care să le fac anul acesta și despre care să vă povestesc. Situația cu care ne confruntăm este departe de orice scenariu la care cineva s-ar fi putut gândi. Mesajul meu este în special pentru cei care încă nu au înțeles situația în care ne aflăm.

Oricât de absurdă, propagandistică, premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus Covid-19, încercați să vedeți realitatea cu care ne confruntăm. Virusul corona se răspândește extrem de ușor. Persoane care au și afecțiuni ale plămânilor sau alte probleme de sănătate pot ajunge să-și piardă viața.

Cred că înțelegem cu toții situația absolut copleșitoare cu care se confruntă Italia, țară care își numără în fiecare zi sutele de persoane decedate. Nu trebuie să ajungem așa. Și nu vom ajunge așa! Dar depinde în cea mai mare măsură de noi, de cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgență și să îngreuneze munca medicilor și a autorităților.

Sunt mama a doi copii, îmi doresc să nu le creez niciun fel de probleme de sănătate, iar eu să pot fi alături de ei în fiecare zi și să-i îngrijesc așa cum trebuie.

Nu știm nici cum, nici când se va încheia această perioadă dificilă. Dar sunt convinsă că după acest «uragan» vom rămâne mai puternici, mai înțelepți și mai atenți la lucrurile care contează cu adevărat. Așadar, stăm în casă cât este nevoie și avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Iar atunci când este obligatoriu să ieșim, evităm locurile aglomerate și ne salutăm de la distanță. Tratăm cu maximă responsabilitate și încredere această perioadă dificilă și mesajele autorităților. 
Eu vă doresc tuturor multă sănătate și să auzim de bine!", a transmis Andreea Răducan. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2489 secunde