Ana-Maria Popescu a câștigat Grand Prix-ul de spadă de la Doha

129
Ana-Maria Popescu a câștigat Grand Prix-ul de spadă de la Doha - anamariabranza600x330-1512952829.jpg

Articole recomandate

Scrimera română Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a câștigat, duminică, Grand Prix-ul de spadă de la Doha (Qatar), după ce a învins-o în finală pe italianca Mara Navarria cu scorul de 10-6, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă.


Acest succes vine la un an și două luni de la ultimul podium al sportivei de la CSA Steaua, când a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alături de echipa de spadă a României, conform Agerpres.

Ana-Maria Popescu a evoluat sâmbătă în calificări, pentru ca duminică sportiva pregătită de Dan Podeanu și George Epurescu să treacă în primul tur de Beate Christmann (Germania), cu 12-7, în turul al doilea a învins-o pe rusoaica Tatiana Gudkova, cu 15-7, în optimi s-a impus cu 15-7 în fața italiencei Rossella Fiamingo, în sferturi a trecut cu 13-10 de rusoaica Tatiana Andriușina, în semifinale a câștigat cu 15-9 în fața chinezoaicei Hou Guangjuan , iar în finală a învins-o pe Mara Navarria.


Tot la Doha, Amalia Tătăran (CS Dinamo) a ocupat locul 30, Greta Vereș (CSA Steaua) s-a clasat pe locul 51, iar Maria Udrea (CSA Steaua), pe locul 53.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2689 secunde