Alina Rotaru, medaliată cu argint la Grand Prix-ul de la Karlstad

156
Alina Rotaru, medaliată cu argint la Grand Prix-ul de la Karlstad - atletism-1562533683.jpg

Articole de la același autor

Atleta română Alina Rotaru, masterandă a Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, s-a clasat pe locul 2 în proba de săritura în lungime la Grand Prix-ul de la Karlstad (Suedia), informează site-ul oficial al Federației Române de Atletism. 


Sportiva antrenată de Mihai Corucle la CSM București a reușit o săritură care a măsurat 6,60 metri, fiind devansată doar de Tilde Johansson, reprezentantă a țării gazdă, cu 6,73 metri, podiumul fiind completat de Jazmin Sawyers (Marea Britanie; 6,46 metri). 


"După o lungă călătorie și trei competiții în opt zile, sunt foarte mulțumită de ceea ce am realizat în Suedia: 6.60 m și locul al doilea în GP Karlstad. Competiția din Suedia a fost super datorită publicului și echipei de organizare", a declarat Alina Rotaru, pentru fra.ro. 


În vârstă de 26 de ani, Alina Rotaru este calificată la Campionatele Mondiale de la Doha și la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, după ce a reușit, la 30 iunie, în cadrul reuniunii atletice "Hanauerland Spielen" de la Freistett (Germania), o săritură care a măsurat 6,91 metri, fiind a treia performanță mondială a sezonului. 


Campioană mondială universitară, Alina Rotaru a terminat un master la FEFS Constanța, specializarea "Performanță prin Sport", iar acum este în anul I la cel de-al doilea master, specializarea "Educație fizică și sport școlar". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3238 secunde