Mai multe ştiri online:
Interviu "Cuget Liber"

Alexandru Mățel: "Vom arăta mult mai bine la Campionatul European"

Ştire online publicată Sâmbătă, 26 Martie 2016. Autor: Mihai CHELEȘ
Naționala de fotbal a României întâlnește duminică, de la ora 21.45, pe stadionul Cluj Arena, campioana europenă en-titre Spania, în cel de-al doilea meci amical programat în această lună, după victoria de miercuri, scor 1-0, contra Lituaniei.


Pentru această acțiune, selecționerul Anghel Iordănescu a convocat 25 de jucători, printre care și jucătorul născut în Constanța, Alexandru Mățel. Aflat la Cluj cu naționala, actualul jucător al croaților de la Dinamo Zagreb a avut amabilitatea de a răspunde la câteva întrebări pentru cititorii „Cuget Liber”. 


- O partidă cu Spania nu are cum să te lase indiferent. Cum te simți în fața unui asemenea meci? 
- Mă simt foarte bine și sunt încrezător că vom face un meci foarte bun împotriva naționalei Spaniei, este un adversar putenic, dar am încredere în echipa noas-tră.


- Tricolorii au învins miercuri, la Giurgiu, naționala Lituaniei, însă au fost și voci care au catalogat drept dezamăgitoare prestația Româ-niei. Vă afectează aceste critici? 
- Nu ne afectează criticile celor din jur. Ca fotbalist trebuie să știi să le accepți, fiindcă ele te fac mai puternic, te motivează să progresezi. Cel mai important lucru este să ne concen-trăm pe partida contra Spaniei. Trebuie să obținem un rezultat bun duminică seară pentru moralul nostru. Lumea își dorește foarte multe din partea noastră, e normal, și noi ne dorim la fel, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, deoarece contra Lituaniei 
au fost folosiți mulți jucători noi în primul 11.


- Mai este foarte puțin până la Euro. A început să se simtă pre-siunea Campionatului European sau este o stare de relaxare în sânul echipei? 
- Nu cred că este vorba de rela-xare. Când vii la echipa națională trebuie să dai totul. Mai este foarte puțin până la Euro, este normal să ne gândim, însă suntem conștienți că aceste partide amicale sunt foarte importante, pentru a ne suda ca echipă. Cu siguranță vom arăta mult mai bine la Campionatul European.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37471 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
vineri, 24 mai Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2239 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8914 secunde