Adversară din Turcia pentru HC Dobrogea Sud, în Cupa EHF. "Pornim cu prima șansă!"

350
Adversară din Turcia pentru  HC Dobrogea Sud, în Cupa EHF.

Articole de la același autor

Echipele românești de handbal se pregătesc pentru o nouă aventură europeană. Ele și-au aflat primele adversare din Cupa EHF, iar după tragerea la sorți de ieri, de la sediul EHF de la Viena, reprezentanta Constanței este creditată cu prima șansă la calificare.

HC Dobrogea Sud va juca în primul tur al Cupei EHF cu echipa turcă Antalyaspor. Constănțenii vor disputa primul meci pe 31 august sau 1 septembrie, în deplasare, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Constanța.

"Este prima dată când vom întâlni o echipă din Turcia, nu avem prea multe informații deocamdată. Cred că noi pornim cu prima șansă", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului.

Dacă va trece de formația turcă, HC Dobrogea Sud va întâlni, în runda a doua, echipa maghiară Csurgoi. Prima manșă este programată pe 6/7 octombrie, la Constanța, iar manșa secundă, peste o săptămână, în Ungaria.

Cealaltă reprezentantă a țării noastre în competiție, SCM Politehnica Timișoara, câștigătoarea Cupei României, va intra direct în turul secund, în care va întâlni câștigătoarea dintre Olympiakos SFP Pireu (Grecia) și RK Borac Banja Luka (Bosnia).

Primul meci se va juca la Timișoara, pe 5 sau 6 octombrie, iar manșa secundă va avea loc în deplasare, pe 12 sau 13 octombrie.

v v v

Tot ieri, SCM Craiova, Corona Brașov și Măgura Cisnădie și-au aflat și ele adversarele din Cupa EHF la handbal feminin, potrivit tragerii la sorți efectuate la Viena.

SCM Craiova, care a beneficiat de un wild card pentru a participa în competiția pe care a câștigat-o în 2018, va începe în primul tur contra formației italiene Jomi Salerno. Primul meci va avea loc în Bănie, pe 7 sau 8 septembrie, iar returul, în Peninsulă (14-15 septembrie).

Dacă va ajunge în turul secund, SCM Craiova va înfrunta formația norvegiană Tertnes Bergen, prima partidă fiind programată în deplasare, pe 12 sau 13 octombrie, iar manșa a doua, la Craiova, pe 19-20 octombrie.

Corona Brașov va întâlni, în turul secund, câștigătoarea dintre Super Amara Bera Bera (Spania) și LK Zug Handball (Elveția). Echipa de sub Tâmpa va fi gazdă în primul meci.

Măgura Cisnădie va juca în runda a doua împotriva câștigătoarei dintre HC Galiceanka Lvov (Ucraina) și Azeriol Baku (Azerbaidjan), primul meci urmând să aibă loc pe teren propriu.

Gloria Bistrița-Năsăud este calificată direct în turul al treilea al competiției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde