Andreea Grecu, după participarea la JO de Iarnă 2018:

"A fost o experiență foarte bună pentru noi!"

162

Articole de la același autor

Echipajul feminin de bob-2 al României, format din Maria Constantin (pilot) și Andreea Grecu (împingător), sportive antrenate de prof. Paul Neagu, a terminat pe locul 16, după cele patru manșe disputate, la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud). 


Marți, după prima coborâre, tricolorele erau pe poziția a 12-a (51 sec 17/100), însă cea de-a doua manșă le-a "aruncat" pe locul 15 (51 sec 40/100). Miercuri, în sesiunea a doua, Maria Constantin și Andreea Grecu au reușit să câștige o poziție (51 sec 39/100), după cea de-a treia manșă. La ultima încercare, cele două sportive nu au izbutit o execuție prea bună, terminând pe locul 19 (51 sec 57/100). După stabilirea clasamentului general, româncele s-au clasat pe locul al 16-lea, cu timpul total (3:25.53).
"Întotdeauna este loc pentru mai bine. În concursul olimpic, ai patru manșe pe care trebuie să le execuți perfect, pentru a obține aurul, deoarece orice mică scăpare te costă timp, implicit locuri în clasament. Dar a fost o experiență foarte bună pentru noi. Suntem conștiente că mai avem nevoie de experiență și multă muncă fizică în următorii ani, pentru a realiza rezultate cât mai bune", a declarat Andreea Grecu, pentru "Cuget Liber". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde