11 rugbiști de la CS Cleopatra, convocați la naționala U18

278
11 rugbiști de la CS Cleopatra, convocați la naționala U18 - 11rugbisti-1537463993.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23-28 septembrie, la Snagov, va avea loc un stagiu de pregătire în vederea continuării selecției naționale pentru România U18.

Reunirea sportivilor convocați va avea loc duminică, 23 septembrie, la sediul Federației Române de Rugby, din București. Pregătirea va fi asigurată de către antrenorii Dragoș Manea și Victor Bezușcu, antrenor coordonator fiind George Sava.

Dintre cei 35 de sportivi chemați la lot, cei mai mulți (11) provin de la CS Cleopatra Mamaia: Andrei Bâtcu, Paul Ciceu, Emil Cotici, Sorin Pîndichi, Mihai Barbu, Constantin Ionică, Sebastian Veru, Alexandru Borza, Arthur Cojoc, Ștefan Vlad și Alexandru Călin.

"Dorim să vedem nivelul și capacitățile tehnico-tactice ale acestor tineri. Au fost convocați acum jucătorii care nu s-au putut prezenta din diferite motive - au fost accidentați, au avut examene, au fost plecați sau pur și simplu nu au fost observați de reprezentanții tehnici, la cele două acțiuni făcute lunile trecute cu selecționatele regionale. Practic, în stagiul actual, jucătorii ne pot demonstra că au toate calitățile pentru a fi în lotul final de 40-45 de jucători. În luna noiembrie, vom avea ultimul stagiu din acest an, în acesta urmând să se regăsească toți jucătorii care vor forma lotul cu care începem pregătirea pentru competițiile de anul viitor", a declarat antrenorul coordonator George Sava, pentru site-ul federației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8132 secunde