Vreme caldă, săptămâna aceasta, la Constanța. Ninsori slabe, în week-end

293
Vreme caldă, săptămâna aceasta, la Constanța. Ninsori slabe, în week-end - vremea-1550415505.jpg

Articole de la același autor

Penultima săptămână de iarnă calendaristică debutează, la Constanța, cu temperaturi deosebit de ridicate și soare. Meteorologii anunță, zilele acestea, vreme plăcută, cu valori termice peste cele normale pentru această perioadă a anului. Totuși, în week-end, este posibil să avem un scurt episod mai rece, chiar și cu ceva fulgi de nea. 


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre nord. Maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Peste noapte, va fi ceață și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 3 grade.

Mâine, valorile termice rămân asemănătoare, cu cer parțial noros și vânticel slab. Miercuri, norii se risipesc și cerul va fi senin. Temperaturile se vor încadra între 4 și 13 grade. Joi, se mai răcește puțin, până pe la 10 grade pe timpul zilei, cu câțiva nori răzleți, și 5 grade noaptea. Vineri, temperaturile continuă să scadă, mai ales în cursul nopții, când va fi ger cu minime de -3, -2 grade Celsius și chiar lapoviță. 


Sâmbătă, sunt așteptate ninsori slabe și izolate. Se vor înregistra între -4 și 1 grad. Iar duminică, va fi ger, temperaturi predominant negative. Ulterior, însă, se mai încălzește.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Social : Vreme rece, la Constanța
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.1824 secunde