Vrei să căștigi 10.000 euro? Organizatorii UNTOLD îți oferă șansa

233
Vrei să căștigi 10.000 euro? Organizatorii UNTOLD îți oferă șansa - vizualcampanie-1552654384.jpg

Articole recomandate

Organizatorii UNTOLD alături de Ursus Breweries lansează astăzi competiția internațională "SHOW YOU CAN", prin care cei creativi pot să propună o idee de instalații funcționale, pe tema reutilizarii și reciclării. Cei interesați de acest subiect pot afla detalii și se pot înscrie începând de astăzi, 15 martie până pe data de 25 martie, pe untold.com/showyoucan. 


Aplicanții au șansa de a-și vedea idea implementată, proiectul câștigător fiind finanțat de către UNTOLD cu suma de 10.000 de euro (conform regulamentului campaniei disponibil pe untold.com/showyoucan), urmând a fi expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. De asemenea, câștigătorul competiției va fi invitat la cea de-a 5 ediție a festivalului UNTOLD, având accesul, transportul și cazarea asigurate.


"Ne bucurăm să lansăm alături de partenerii noștri acest frumos proiect care vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării selective. Sperăm să strângem cât mai multe idei, iar cele mai ambițioase să se regăsească în festival."a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5779 secunde