Vine înghețul! Noi avertizări meteo de ploi, vânt, polei și ninsoare

413
Vine înghețul! Noi avertizări meteo de ploi, vânt, polei și ninsoare - iarna-1542646441.jpg

Articole recomandate

Meterorologii au emis luni noi avertizări de ploi, vânt, polei și ninsoare pentru mai multe zone ale țării.


În intervalul 20 noiembrie, ora 06:00 - 21 noiembrie 2018, ora 10:00 se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant ninsori în Moldova.


Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni.


Temporar vântul va avea unele intensificări în jumãtatea de sud a țãrii și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafalã se vor depăși 70-75 km/h. 


Meteorologii prognozează, pentru următoarele patru zile, o vreme rece și închisă și în București, cu precipitații sub formă de ploaie și lapoviță, precum și condiții de apariție a poleiului.


Conform Administrației Naționale de Meteorologie, luni, până la ora 20:00, vremea continua să fie rece și predominant închisă. Se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie sau burniță, astfel că stratul de zăpadă va continua să se topească. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40 - 50 km/h în prima parte a zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate.


Temperatura maxima va fi cuprinsă între două și patru grade Celsius.


De asemenea, în intervalul 19 noiembrie, ora 20:00 - 20 noiembrie, ora 8:00, vremea va rămâne rece în Capitală, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.


Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptâmâni va fi unul rece în general, însă va exista un episod de încălzire cu temperaturi maxime de până la 10 grade Celsius în perioada 24 - 27 noiembrie, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă în intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie 2018, publicată luni.


Precipitațiile vor fi moderate cantitativ în majoritatea zonelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7099 secunde